I köket!

köket dekoration
Ombyte förnöjer heter det väl? Här har ni hyllan i köket.. Gillar att byta i ramarna och flytta runt grejor. Ooops nu ser jag att blomman är inne på sista versen, haha alltså jag och blommor går inte hand i hand. De dör jämt.. den åker i soporna!

Jag flyttar alla inlägg från denna bloggen till den nya och det är riktigt tidskrävande! Tänkte det kan ju vara kul att hitta något att läsa på den nya sidan med =) I helgen kommer det att ske! Bytet alltså! Jag flyttar bloggen till min egna sida. Adressen kommer snart!Kommentarer
Postat av: Anna

Att flytta runt saker är ett lätt sätt att förnya som jag börjat göra allt oftare också :-)Jag ser fram emot att få se den nya bloggen! Kram Anna

2011-01-27 @ 20:05:27
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Sofia

Finfina Therese-tavlor! Funderade också på Love is the new black, men det blev inte den..Lycka till med sidbytet!

2011-01-27 @ 20:13:09
URL: http://landinskan.blogg.se/
Postat av: Emma

Fint fint, älskar att flytta runt saker:) Ser fram emot att följa dej på nya sida:) Kram emma

2011-01-27 @ 21:35:27
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Sofia

Jättefint!! Gillar oxå den Sennerholt-postern! :)Ah, blommor... Tala inte om det! Mina ska vara glada om de får vatten varannan vecka! ;)Testade att skriva in en webadress som jag trodde du skulle ha och mycket riktigt hamnade jag rätt! Ser mycket lovande ut!! :)Kram kram!

2011-01-27 @ 23:35:17
URL: http://sofias-liteomallt.blogspot.com
Postat av: Kristin

Fint med koziol-ljusstakarna, jag har oxå några såna och gillar dom massor!! :) Tänkte förresten kolla med dej om det är okej att jag länkar till din blogg?! Gillar den skarpt och kommer definitivt att följa den nya! :)Ha det gott!!!

2011-01-28 @ 13:01:55
URL: http://myworldrobe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0